Företagscatering i Norrköping

Det finns en rad olika aktörer som erbjuder företagscatering i Norrköping. När man anlitar ett företag för den här typen av tjänst finns det många frågor att ta ställning till. Det är dessutom bra att vara ute i god tid för att vara säker på att kunna anlita den cateringfirma som verkar bäst.

Gör upp en lista med önskningar och behov

Företagscatering kan ha många olika typer av innehåll. Det kan vara bra att göra upp en lista med sådant som man undrar över redan innan den första kontakten med cateringföretaget avklaras. Denna lista bör klargöra sådant som vilken typ av service man tänkt sig. Vad ska ingå utöver själva maten? Behövs bestick, dukar eller specialkost? Många cateringfirmor erbjuder helhetslösningar där kockar på plats och serveringspersonal ingår. Även sådant som tält och blomsterarrangemang eller andra dekorationer kan ordnas av många cateringfirmor.

Företagscatering i Norrköping gör eventet lyckat

Ta in olika prisförslag

För att få det bästa möjliga priset på företagscatering är det en god idé att kontakta flera olika företag och ta in prisförslag. De är vana att sätta ihop ett förslag som passar kundens budget och önskemål. Tänk på att vissa tidpunkter under året är mer populära än andra. Om företagseventet ska ske under en sådan tidpunkt gäller det att vara ute i extra god tid.