Festcatering i Norrköping

Det finns många ställen som anordnar festcatering i Norrköping oavsett om det är för privata tillställningar eller företag. Herrgårdar och restauranger är två ställen dit man kan ringa och boka catering och man kan ha festen på stället. Om man vill ha festen hemma eller i en hyrd lokal så kan man även beställa från vissa butiker som ICA och Hemköp och andra mindre ställen och en del av dem har hemkörning medan man på andra ställen får hämta maten själv. Det gäller att planera noga så att inga misstag sker, för inget är värre än att låta alla vänta och ingen mat dyker upp.

Vad är catering?

När någon nämner ordet catering så får det oss att tänka på mat, men det handlar om så mycket mer än bara mat. Smak, lukt, hörsel, känsel och syn, alla dessa sinnen ska finnas med för att tillfredsställa alla som är på festen. Hur ska menyn se ut? Finns det gäster som har någon allergi mot blommor eller någon form av matallergi? Finns det gäster som är vegetarianer? Hur många kommer? Ska man ha musik? Ett bra sätt att ta reda på allt detta innan man ringer och beställer eller bokarär att skicka ut ett inbjudningskort till gästerna eller ett meddelande till personalen på företaget med datum då det ska skickas tillbaks eller lämnas in så att allt kan börja förberedas. Var ute i god tid, det vinner du på.

Nästa steg kan vara att ringa upp de platser som erbjuder catering för att veta vad de har att erbjuda. Fråga gärna om du kan få en lista med vad de har och vad det kostar. Ibland finns det ställen som har olika paketerbjudande beroende på hur många man blir. En annan bra idé kan vara att äta på olika ställen för att på så sätt veta om just deras mat faller dig i smaken eller inte. Det är viktigt att ta in så mycket information som möjligt för det är en fest som man planerar och verkligen vill ska bli ett minne för allas sinnen.

Festcatering i Norrköping för alla

Födelsedag, firmafest eller bröllop

Oavsett vad det är för fest du ska ha, så hittar du bra festcatering i Norrköping. 50 års dagen börjar närma sig och släkt och vänner har börjat höra av sig och känslan av att vilja rymma iväg börjar växa. Stressen växer inom dig och du börjar tänka på all mat som måste göras och barnen ringer och säger att de kan hjälpa till. Ta det lugnt och andas ut. Dagen du fyller år ska vara en lugn och skön dag då du ska koppla av och ha roligt tillsammans med släkt och vänner. Låt dina vuxna barn ordna en lokal om ni blir många och beställ catering eller boka och njut av din dag på Sörby Herrgård eller någon annanstans.

Genom att låta andra göra det som de älskar att göra, slipper du all stress och “måsten” som oftast kommer trots att man vill undvika det. Tänker man på kostnaden, stressen och tiden allt tar att förbereda och allt spring som kommer till på den stora dagen, så är pengarna väl värda en catering. Vad du än gör, glöm inte att planera i god tid och om någon annan vän eller släkting fyller år innan eller efter dig, då kan det vara en god idé att slå ihop festen vilket båda tjänar en slant på.

Ät gott och ha trevligt

Festcatering i Norrköping är till för dig som vill njuta dagarna innan en fest ska ske och under självaste festdagen. Vilken mat man nu än beställer, buffé, gående bord med plockmat, en festlig middag med mera så är det viktigt att man äter gott och att man har det trevligt. Kanske blir det musik och dans med lite mingel för att kunna umgås med alla som har kommit på festen. Njut och ha kul för det är både du och gästerna värda.